1 Αυγ 2007

Κλειστόν λόγω... ζέστης!

Λοιπόν παιδάκια,

επείδη η κινητοποίηση σας λόγω της απουσίας μας, μας συγκίνησε (σπάσατε τα τηλέφωνα, γεμισατε το μειλ μπόξ μας, τιγκάρατε τη μνήμη του κινητού απο τα πολλά σουμουσου κτλ κτλ κτλ), οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας.

Λοιπόν, οι αδερφές θα απουσιάζουν τις επόμενες μέρες. Ή μάλλον κάντε το καλύτερα το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Η μεγάλη αδερφή μετα απο τα διαφορα ευτράπελα αυτού του καλοκαιριού (που συνεχίζονται απτόητα καθώς μιλάμε) θα ανεβει εις τον βορρά (μη χέσω) για να διαπρέψει σε άλλη μια εξεταστική περίοδο (α ρε πατέρα..!) οπότε αν είναι να περιμένετε απο την μικρή...προκόψαμε!

Και για να ρίξουμε και το τρειλλεράκι να κάνουμε και την διαφήμισή μας (για να πέσουνε τα φράγκα δηλαδη!) οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως έχουμε κάτι αρθράκια στο ψυγείο που θα δημοσιευτούν με το καμ μπακ μας! Η θεματολογία μας για άλλη μια φορά είναι ευρεία και ξεκινάει απο την Προμηθέα που τάραξε τα νερά της ομογένειας, απο τις εξόδους-τσίρκο της μεγάλης αδερφής στα μπουζούκια και συνεχίζονται με διάφορες βλακείες της μικρής που δεν έχουν και καμμιά ιδιαίτερη σημασία για να τα μνημονεύσουμε κιόλας!

Αυτά! Σας αφήνουμε με ευχές για όμορφο υπόλοιπο καλοκαιριού και με ευχές για δροσερές, υγιείς μέρες!


Ατέλειωτα θαλασσινά φιλιά λέιντις εντ τζεντλμεν!